Линдарева фен на Дончева и Манолова

От булимията ми изпаднаха зъбите, твърди моделката

Татяна Дончева и Мая Манолова ми харесват като изказ. Това обяви напусналата „ВИП брадър" Зорница Линдарева пред Нова телевизия.

„От булимията, от която страдах, ми изпадаха зъбите и сега съм с фасети. Имах и проблеми с косата и стомаха от повръщането. Сега нещата са зад мен", каза още тя.

„Чувствам се по-силна след формата, въпреки че цяла България ме видя в най-лошата ми светлина. Участието ми в шоуто го приех като игра. Финансовият мотив, който ми беше предложен, бе сериозен, за да участвам", сподели Линдарева.

Попитана за Жени Калканджиева и Тачо, тя каза, че сега чувства неловко като участник в любовния триъгълник.

„Налага се да влизаш в роли, за да вървиш напред. Съквартирантите останаха с впечатление, че аз съм момичето с празния поглед, но това не съм аз", каза тя.

Попитана как гледа на бъдещето си и дали ще трябва да играе роля, Линдарева каза, че в този смисъл на успели и с характер жени харесва Татяна Дончева и Мая Манолова, които когато са притиснати, умеят да нападат. „Харесват ми като изказ", добави още Зорница.

Моделката отново призна, че е получавала големи суми, за да прави компания на заможни мъже.

Както БЛИЦ вече писа, преди години Линдарева е получила 10 000 евро като компаньонка.

Попитана дали сексът й доставя удоволствия, Линдарева каза: „Да, обичам секса. Изоставяли са ме многократно. И аз съм била жертва в любовен триъгълник".