Бийбър на терапевтичен курс за потискане на гнева

Обучението е с продължителност 12 седмици

Съдът постанови Джъстин Бийбър да заплати глоба от 81 хил. долара и да премина терапевтичен курс за потискане на гнева, пише светският сайт TMZ.

 Глобата се явява компенсация за щетите, нанесени от Бийбър, замерял с яйца през януари т.г. къщата на свой съсед, съобщава 24chasa.bg. Терапията за потискане на гнева се налага и заради по-раншните му изцепки - опит за нанасяне побой над полицай, шофиране в нетрезво състояние, шамар, ударен на папарак и какво ли не още.

 Терапевтичният курс ще е с продължителност 12 седмици, като Бийбър ще го започне веднага, за да може да го приключи до февруари, тъй като след това му предстои турне. По-рано канадският поп-идол сам бе тръгнал на психотерапевт, за което настоя майка му, притеснена от непрекъснатите скандали, в които синът й се забърква.

 Освен всичко, останало магистратите осъдиха Бийбър и на 5 дни обществено-полезен труд. Изпълнителят вече изработи постановеното във фондация MusiCares, подпомагаща музиканти, борещи се с наркозависимост. Бийбър е боядисвал стени в офиса на фондацията и е пренасял мебели.