Още 15 народни представители положиха клетва

14 от тях заемат мястото на депутатите, назначени в правителството

15 народни представители положиха клетва, предаде Агенция „Фокус”. Те заемат местата на народните представители, които заеха постове в правителството. Клетва днес положиха Ирена Коцева от ГЕРБ на мястото на Ивайло Московски от 26 МИР – Софийски; Анна Александрова от листата на ПП ГЕРБ на мястото на Бойко Борисов от 25 МИР София; Стефани Михайлова от листата на ПП ГЕРБ на мястото на Румяна Бъчварова от 24 МИР; Борис Станимиров от листата на РБ на мястотото на Меглена Кунева 25 МИР; Мариана Тодорова от листата на АБВ на мястото на Ивайло Калфин от 25 МИР.

Като народни представители клетва положиха още Георг Георгиев от листата на ПП ГЕРБ на мястото на Веселин Вучков от 24 МИР София; Антони Тренчев от листата на РБ на мястото на Петър Москов от 24 МИР; Настимир Ананиев от РБ на мястото на Божидар Лукарски от 23 МИР – София; Мария Белова от ГЕРБ на мястото на Десислава Танева от 21 МИР – Сливенски; Никола Хаджийски от листата на РБ на мястото на Николай Ненчев от 17 ИР Пловдивски; Петър Петров от листата на ГЕРБ на мястото на Вежди Рашидов от 16 МИР; Руслан Тошев от листата на ГЕРБ на мястото на Лиляна Павлова от 3 МИР Варна;  Нели Петрова от листата на ГЕРБ на мястото на Красен Кралев от 3 МИР Варнам; Румен Желев на мястото на Ивелина Василева от 2 ИР Бургас.

Клетва положи и Светлана Ангелова от 2 ИР Бургас, тъй като е била болна по време на първото заседание на НС.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"