ПловдивУтре: 13 ноември, четвъртък

Мисия Пловдив

12-11-2014, 19:35

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Предстоящите събития под тепетата в утрешния ден

Редовната сесия на Пловдивския общински съвет започва утре в 9,00 часа в залата на ОбС. На нея ще се прекратят предсрочно правомощията на кмета на район Източен Петър Петров поради влизането му в парламента. Съветниците ще гласуват и кой ще бъде новия кмет на района.

Утре по повод Международния ден на слепите ноември двете териториални пловдивски организации на Съюза на слепите в България ще организират среща с известния незрящ поет от София  Владислав Кацарски на тема „Моите театрални занимания”. Срещата ще се състои от 10.30 часа в малката конферентна зала на Националния център за рехабилитация за слепи, ул. „Ландос” 24.

Децата, подслонени в Дома за безнадзорни деца "Майка Тереза", ще минат утре безплатен преглед на очите. Акцията се организира  от „Зонта клуб“ – Пловдив и Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Свети Георги. Прегледите започват в 10,00 часа и ще се извършат в Детски очен кабинет на Клиниката по очни болести на 1 етаж в Хирургичния блок от д-р Теодора Боева и д-р Васил Маринов.