Шефът на БЧК: Нападението над жена ми не е единичен случай

Има и други подобни инциденти в Банкя

Съпругата ми няма контузии, преживяла е психическа травма. Това обаче не дава право да си вадим някакви изводи. Това разказа пред Нова телевизия председателят на Български червен кръст Христо Григоров.

Както вчера писахме, маскиран бандит нападна пред дома ѝ съпругата на шефа на БЧК Христо Григоров - проф. д-р Елисавета Наумова, и ѝ открадна колата. За инцидента съобщи Григоров в отворено писмо до медииите вчера вечерта.

„Страшно е, че такова нещо се е случило и не се случва за пръв път. Има други случаи на откраднати коли. Трябва да се разбере каква е причината тези млади хора да крадат коли. Сигнализирахме и информирахме следователите", обясни шефът на БЧК.

Припомняме, че самата Наумова разказа, че инцидентът се е случил, докато се прибирала около 19.00 ч. във вторник в квартал „Горна Баня”. Докато паркирала автомобила си, дошъл нагъл бандит, който я извадил от колата и дори й посегнал физически с цел да задигне возилото. „В първия момент не знаех какво се случва", разказа още потърпевшата.