„Всички с добричка регистрация да плащат такса, когато влизат във Варна”!?

Животът

14-11-2014, 09:42

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Войната в коментари продължава

Във Варна има градска легенда, че колите с регистрация "ТХ", карат доста опасно и не спазват правилата, пише „Петел”.

Засега няма официална статистика, която да отхвърли или да потвърди тези твърдения, във форумите буквално се води война всеки път, когато стане инцидент с участието на кола с такава регистрация.

Втори ден не спират коментарите, след инцидента с блъсната жена на улица „Пирин” във Варна.

След като от полицията уточниха, че инцидентът е предизвикан от автомобил с добричка регистрация, недоволството на читателите се ориентира точно в тази посока.

Десетки коментатори твърдят, че са патили лично от шофьори с ТХ в регистрацията и въпреки, че признават, че и варненци не са нещо по-специално, то водачите от Добрич се отличавали с безкрайно лошото си управление на МПС. Ето и последното мнение по темата:

Всичко ще е ТХ, трябва да плаща входна такса като влизат в големия град с калните си крака от нивата. Карат отвратително, няма мигачи, няма предимство. И сред Нас В (варненци) има серсеми, но тези от ТХ са супер нагли копчета. Видя ли ТХ, или го изчаквам да се отдалечи или го пуска да мине и да се маха. А за жени ТХ, няма да коментирам.

 

От „Петел” отново призовават, да не се настройват един срещу друг според това, от кой град е, а да се спазва добра дисциплина зад волана, да бъдем разумни и отговорни.