Ники Китаеца: Ще флиртувам в Биг Брадър - това не е изневяра!

Бившият на Азис иска да чисти много неща от името си, заради това влиза в шоуто

Бившето гадже на Азис е първият сигурен участник, който ще влезе в "Биг Брадър Ол Старс" след като свърши ВИП изданието на шоуто. Ето какво каза той за предстоящото си участие:


Какво си спомняте от сезона, в който вие участвахте?

Той беше преди 7 години. Като спомен ми е останала огромната тръпка, която преживях. Аз няма да забравя никога как, като тръгнах да влизам и Ники Кънчев ме попита „Притесняваш ли се?". Аз му казах „Не", но той видя, че аз наистина треперех на сцената. Тогава аз бях и малък и все още не бях появявал пред хората толкова много и наистина бях притеснен и треперех. И той ми каза „Ааа, не се притесняваш, ама трепериш". Това го има на записа. Това ми е останало като един супер приятен спомен. Огромна тръпка. Аз такава тръпка до момента не съм преживявал.

Усещате ли сега такава тръпка? Предстои ви отново да влезете в Къщата.

Да. Дори сега тръпката е по-голяма, защото сега влизам като един мъж, като човек, който зад себе си има семейство, жена и дете. Отговорността е много по-голяма. Имам да изчиствам много неща от името си. Искам и много да се забавлявам вътре. Не влизам по задължение. Но сега отговорността е по-голяма. Защото тогава трябваше да вляза и да играя някой, който не съм. Тогава не се притесняваш толкова какво ще излезе за теб. Но сега е п-голяма отговорността, все пак детето ми е на 5 години - разбира, гледа Big Brother. Тръпката е по-голяма.

Сега работя като фитнес модел. Сега камерите не ме притесняват. Аз постоянно ще позирам. Докато тогава камерите ме притесняваха. Преди имах комплекси от тялото си, от всичко като цяло. Сега нямам никакви притеснения, че ще ме снимат 24 часа.

Мисля, че сега ще вляза и ще успея да забравя, че ще има камери. В този сезон на Big Brother аз ще бъда това, което съм в живота.

Какво мислите за този сезон на ВИП Брадър и за звездите, които в момента са в Къщата?

Мисля, че е много по-интересен от предишния сезон. Може би не толкова заради участниците, колкото заради мисиите, начина, по който хората реагират на мисиите. Симпатизирам на Жени Калканджиева.

Тя ли е вашият фаворит за победа?

Мисля, че да. Въпреки че историята между тях двама е много мътна - защо са заедно, заедно ли са въобще. Тя изтърпя много, защото за да влезе с такъв мъж като Тачо е много притеснително. Тя все пак има изградено име и всичко рефлектира върху нея. Аз по същия начин, когато влязох с Азис, гледах по никакъв начина да не му накърня достойнството. Въпреки, че той ме изнервяше много в предаването, нарочно.

Мисля, че Жени претърпя най-голямо разкриване на душата си. Докато за другите останаха някои въпросителни. Това е интересното в Big Brother - да видиш как един човек се разкрива. Албена Вулева също ми харесва, ако трябва да съм честен.

Притеснявате ли се от битовите въпроси за решаване, проблемите с бюджета. Мислите ли, че може да се повторят и в All Stars?
Надявам се да не се стига дотам и да ни оставят в такова положение. За мен е много важно храненето. 70% от моя спорт е хранене. И ако аз не се храня през 3-4 часа, това ще рефлектира върху мен. И е възможно дори да има още по-големи скандали, защото аз съм си изградил някакви навици. И вътре ще ми трябва малко време, ако наистина няма храна. Това е важно за мен. Това е животът ми в момента.

Склонен ли сте на компромиси?

Компромис със себе си по отношение на храненето не правя. Повечето хора ядат, за да се чувстват нахранени. Не е в това въпроса. Важно е какво ще сложиш в стомаха си - не количество, а качество. Ще имаме едни малки спорове. Надявам се да ги нямаме. Разбира се, няма да подходя нахално. Ще се опитам това нещо да го преодоля, но ще ми е трудно.

Има ли някой, който искате да видите в Къщата?
Да, повече красиви жени.

Готов ли сте за флирт в Къщата?

О, да. Аз по принцип флиртувам постоянно. За мен флиртът не е изневяра и съпругата ми е много добре запозната с тези неща. Тя знае, че аз ако не флиртувам вътре, то това няма да съм аз.