Комисията за борба с противообществените прояви отчита лятната си програма

Животът

17-11-2014, 07:06

Снимка:

архив starazagorautre.bg

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Отваря врати офисът на Комисията за борба с противообществените прояви

Програмата „ВАКАНЦИЯ 2014" предостави пакет от 30 разнообразни инициативи на подрастващите

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Стара Загора ще представ резултатите от лятната превантивна програма „ВАКАНЦИЯ 2014". Събитието се провежда в навечерието на 25-ата годишнина от приемането на Конвенцията на ООН за правата на детето.

Във връзка с широката ранна превенция Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Стара Загора за пета поредна година предложи на децата възможности за полезно и приятно свободно време чрез програмата „ВАКАНЦИЯ 2014" като посланията са „Децата на Стара Загора на фокус" и „Детските права имат лице и история". Посветена е на „2014 – година на правата на детето".

Програмата „ВАКАНЦИЯ 2014" в периода 23 юни – 31 юли 2014 г. предостави безплатно пакет от 30 разнообразни инициативи за приятна и пълноценна ваканция на подрастващите в града. Екипът на МКБППМН, съвместно с партньорите-експерти от институции и организации, работещи с деца и за деца, връстници и доброволци, мобилизираха воля, ресурс, потенциал, професионален опит, най-вече желание и отговорност да се даде шанс на децата да правят повече, да се справят по-добре и да стигат по-далеч, съобразно своите интереси.

Представянето започва от 16.00 ч. в залата на първия етаж в Регионална библиотека „Захарий Княжески".