Бургаски адвокати помагат на бедстващите в Мизия

Бургаската адвокатска колегия в Бургас се обедини в благотворителна кауза, която има за цел да подпомогне пострадалите от наводненията в Мизия. 

Решението е взето на общо събрание от юристи, членуващи в сдружението. Всички те единодушно решили, че на пострадалите трябва да бъде помогнато. Помощта е по-скоро символична. Изпратихме около 2000 лв., като с тези средства бяха закупени 11-12 хладилника”, каза пред „Черноморски фар” председателят на колегията в Бургас Христофор Кондев. Юристът допълни, че идеята идва от колегите им от Враца и така решават да се включат в каузата.
„Всеки може да се окаже в такова положение. С тази благотворителност, макар и символична, искаме да покажем една по-топла и светла страна, но не мисля, че трябва да се дава гласност на всяка цена”, скромно допълва юристът.
Това не е първата и вероятно няма да е последната благотворителност , в която се включват адвокатите на града. Те се надяват по този начин не само да покажат добрия пример, но и да спечелят последователи.