Вече 11 дни издирват Еленка

Крими

19-11-2014, 16:39

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Полицията търси баба Еленка

Жената е в неизвестност от 8-и ноември

Бургаската полиция продължава вече 11-ти ден да издирва 81-годишната Еленка Йорданова Славова, която на 8 ноември около 16.00 часа напуснала социалния дом в с. Славянци, общ. Сунгурларе, където била настанена.
Описание на Еленка Славова : жена на видима възраст 80-85 години, средна на ръст, с бяла чуплива коса и зелени очи. Има психични отклонения. 
ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на жената, да съобщят незабавно на тел. 112, 856 067 или в най-близкото поделение на МВР!
Прихомняме, че 81-годишната Еленка Йорданова е от несебърското село Кошарица. Тя е приета в края на септември в социалното заведение. Жената излязла да се разходи и оттогава никой не я е виждал. "Еленка е със здравословен проблем - има деменция. По принцип дома в Сунгурларе има хора с това заболяване. Правим всичко, за да я издирим", казаха при изчезването на жената от полицията, но до ден днешен от нея няма следа. Веднага бяха предупредени близките й и всички ловни дружинки в съседните селища за издриването й.