Драконовски мерки за сигурност преди мача "Ботев" - "Левски"

Мисия Пловдив

23-11-2014, 09:22

Снимка:

ПФК Ботев Пд

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ще бъде ограничено движението по бул. „Христо Ботев”, в участъка от бул. „Александър Стамболийски”

Засилено полицейско присъствие ще има днес в Пловдив заради футболния мач между Ботев- Пловдив и Левски на стадиона в Коматево. 

Срещата започва в  13.15 часа като един час по- рано и до приключването й ще бъде ограничено движението по бул. „Христо Ботев”, в участъка от бул. „Александър Стамболийски” по протежението на Коматевско шосе до кръстовището с околовръстния път на Пловдив.

За времето от 12.00 до 16.00 часа ще бъде ограничен достъпът на моторни превозни средства в квартал „Коматево”. Ще бъдат пропускани само автобусите на градския транспорт и  живеещите  в квартала. Останалите участници в движението ще бъдат насочвани по обходни маршрути. Феновете на „Ботев” ще преминат по маршрута бул. „Христо Ботев” – Коматевско шосе. 

Набелязани са мерки за недопускане на сблъсъци между двете агитки, съобщават от областната дирекция на МВР. В Пловдив ще патрулират мобилни групи специализирани полицейски екипи, които ще реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.

Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение. Припомняме, че е абсолютно забранено внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие.