Деси Слава и рапърът NANA със съвместен сингъл (видео)

И двамата залагат на „Cotton Candy“ големи очаквания

На 23 ноември се състоя премиерата в ефир на новото видео към песента Cotton Candy. Сингълът е плод на съвместната работа на Деси Слава и германския рапър NANA, съобщиха от  Coco Agency. Деси е позната с различните си музикални превъплъщения, като в новия си проект с изпълнителя на хитовото парче от 90-те години „He’s coming”, певицата залага изцяло на поп денс звученето.


Видеото към Cotton Candy е режисирано от Николай Скерлев. В клипа участват красивите момичета от балет FAME. Видеото на Cotton Candy бе заснето още през август тази година, ден преди участието на NANA в концерта „I Love the 90’s” в Лозенец.
„Още при първата ми среща с Деси преди няколко години бях сигурен в реализацията на съвместен проект, който ще взриви не само българските, но и световни класации. Още преди работата върху парчето и видеото към Cotton Candy усещах, че с Деси сме от една и съща кръвна група. И двамата сме професионалисти и обичаме да изпипваме всичко в детайли“, заяви изпълнителят на “Remember The Time” и “Lonely”.


„Бях горда когато NANA избра мен, за да направи дуетно парче. Преди години съм си пяла „I’m lonely, lonely, lonely” и сега ми е много приятно да работя с човек, когото харесвам и уважавам като изпълнител”,  сподели Деси Слава.
Музиката и текстът към на песента са на NANA и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си Cherish. Върху финалния вариант на песента Cotton Candy музикантите са работили в три страни – Холандия, България и Германия.