ПловдивУтре: 26 ноември, сряда

Мисия Пловдив

25-11-2014, 19:00

Снимка:

Джон Барбър

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

По-важните предстоящи събития утре

Редовната общинска сесия започва в 9,00 часа в сградата на Младежки дом Спектър. Градските съветници ще обсъждат поредните рокади в общинската фондация „Пловдив 2019”, ще гласуват сделки за продажба на общинско имущество и финасови въпроси в сферата на бюджета за туризъм и др.

Община Пловдив и Национален алианс за работа с доброволци организират утре кръгла маса по проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив“ на тема „Проблеми и предизвикателства пред младите хора между 19 и 29 годишна възраст в град Пловдив и областта“.

В рамките на съпътстващата културна програма на „Дефилето на младото вино 2014” от 18.00 часа, в Балабановата къща ще бъде изнесена лекция на тема "КУЛТУРА, ВИНО И ТУРИЗЪМ" от проф. Йорданка Алексиева. Проф. Алексиева е декан на Стопанския факултет на Университета по хранителни технологии – Пловдив.

Поредната изложба на живеещия в България английски художник Джон Барбър се открива в 18 часа. Специално за него фоайетата на Империал Пловдив Хотел и СПА се превръщат в своеобразна галерия. Събитието илюстрират с музиката си флейтистката Веселина Димитрова и челистът Никола Николов, свързани в дует „Блу тиндж”.