Ники Китаеца оставил Азис заради плевенчанка (ВИДЕО)

Ники Китаеца и Виолета се скрили в Плевен от медийния шум

Ники Китаеца призна в "Биг брадър", че се разделил с Азис заради отношенията си с фолк певицата от Плевен - Виолета.

"Участвах в един пиар, който ми донесе огромна слава, но аз не бях окей с това", каза той. Китаеца се оправда, че когато е млад човек допуска грешки, а той го е направил, защото е израснал само с майка си и брат си и е трябвало да се грижи за тях.

"Четири години поддържахме лъжата. Бях участник в най-шумната гей сватба, но това беше уникалана простотия, не мога да обясня защо съм го направил", каза Ники. "После станах все по-полулярен и двамата започвахме да се изнервяме. Не ми се позволяваше да излизам с приятели, с партньор, към който имам сексуален интерес, защото щях да разваля пиара. Накрая спечелих 100 000 от "Сделка или не" и тези пари ми помогнаха да си тръгна. Тогава той може би се почувства предаден, но му казах, че съм на 23 години и имам нужда от нещо сериозно. Скарахме се за парите, но в крайна сметка ги взех и си тръгнах", разказа още Китаеца.

В това време той вече имал отношения с Виолета, а малко след това се появил и синът им Ники - младши. Раждането станало в Плевен и известно време двойката живяла при родителите на Вили, за да са далеч от медийния шум.