Запуши комина на "Механа 9-ти километър"

Пловдив Лайф

27-11-2014, 17:45

Снимка:

ПОТВ

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Голямото откриване на "Механа 9-ти километър" дойде! В четвъртък, 27 ноември, кръчмата на народа официално отваря врати за новия сезон с напълно обновен интериор.
Още с влизането в "Механа 9-ти километър" ще бъдете обгърнати от приятната и уютна обстановка в традиционен български битов стил. Умело подбраните автентични украси - народни носии, шарени черги и менчета, разположени стилно и ненатрапчиво, чудесно хармонират и допълват типично нашенския облик, създавайки още повече настроение и приятни емоции.
Всяка вечер гостите ще се веселят с невероятните изпълнения на живо на фолклорните песни на "Асен бенд". Специално за откриването е поканен фолклорен ансамбъл "Антик", но ще има и още много изненади.
В "Механа 9-ти километър" може да стоплите душата си с подбрани еликсири от българските изби, да опитате мезетата, които са яли воеводите, и да послушате песните, които са пели жътварките. Цялата кулинарна магия се приготвя на момента и поднася се с внимание и усмивка.

Мотото на "Механа 9-ти километър" е: "Яжте, пийте и добра дума думайте!" и домакините обещават да го спазят. Независимо дали търсите уют, гостоприемство, завръщане към изконно българското или пълноценен спомен от най-важните моменти в живота си - "Механа 9-ти километър" с удоволствие ще предложи всичко това. Откриването е на 27 ноември от 20 часа.