28 ноември: Парадоксите на реалността

Хороскоп

27-11-2014, 20:46

Снимка:

fit4brain.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Съгласието - привилегия или отговорност?

Слънце в Стрелец, Луна във Водолей. Астрологична картина на деня

Ако сме прозорливи и позволим на интуицията и синхроничността да ни насочват, днес можем да получим знаци от съдбата, които съдържат ценни указания за бъдещето. Дори да ни се струва че онова, което ни се предлага, по никакъв начин не съответства на нуждите ни, не бива да го отхвърляме.  Днес няма нищо случайно, излишно и ненужно. Възможно е съдбата да ни изправи пред парадокси, но парадоксите често се оказват ключ към бърз растеж и именно днес това правило има особена тежест. По-трудно е да съчетаем различните на пръв поглед несъвместими линии, за да направим кардинална крачка напред.

Хората с широки разбирания лесно преминават през подобни предизвикателствата, тъй като те успяват да съчетаят по-успешно привидно несъвместимите възможности. Затова се опитайте поне днес да се освободите от очаквания и стереотипи, ако ви е по силите - умишлено избягайте от тях. Дори смяната на обичайния маршрут към работното място може да се окаже полезна. Нищо чудно да срещнете някого, да научите нещо, за чието съществуване до момента не сте и подозирали.

Емоционалният фон в междуличностните взаимоотношения ще продължи да бъде дистанциран. Така да се каже, леко прохладен. Ако сте любители на силните страсти, вероятно това няма да ви се понрави, но и тук съдбата всъщност ни прави услуга. Съществуват достатъчно астрологични фактори, подсказващи наличие на тенденции за заблуда и неправилна преценка. Интуицията и емоциите този път може да ни подлъжат или по скоро да ни отведат там, където не бихме искали да бъдем.

Работа и бизнес
Новите идеи и проекти, плановете за бъдещето и обществените мероприятия, свързани с тях, днес изцяло ще завладеят съзнанието ни. Времето за мислене свърши, затова пък идва време за действие. Желателно е днес да се настроим активно, да не пропускаме разговор, възможност или събитие. А също и да запазим хладнокръвното, равнодушно отношение към обкръжаващата действителност, за да компенсираме тенденциите към безпорядък и самозаблуди. Не бързайте със стартирането на значими дела - те могат да се окажат недостатъчно добре обмислени както във финансово, така и в организационно отношение.

Здраве, хранене и красота
Растенията днес имат мощно лечебно действие - можете да приготвите маски и домашни козметични средства, които да ползвате през месеца. Въздържайте се обаче от употреба на химически активни козметични средства. Денят като цяло е неблагоприятен и опасен за здравето, но появилите се днес заболявания бързо ще отшумят. Следва да се обърне специално внимание на органите на дишането и осезанието. Денят е подходящ за дихателни практики.