Община Благоевград представя проектобюджета за 2015 година

На срещата са поканени всички заинтересовани лица, които ще имат възможност да зададат своите въпроси

Часове след редовната сесия на Общински съвет – Благоевград, която ще се проведе днес от  17:00 часа в зала №5 на община Благоевград ще бъде представен отчетът на бюджета и инвестиционна програма на община Благоевград за 2013 година. На срещата са поканени всички заинтересовани лица, които ще имат възможност да зададат своите въпроси, свързани с бюджета на Община Благоевград.

Веднага след отчета за изпълнението на инвестиционна програма на общината за 2013 година, в същата зала кметът д-р Атанас Камбитов кани местната общественост на публично обсъждане на проекта за бюджет и инвестиционна програма на община Благоевград за 2015 година.

Дневният ред на обсъждането включва запознаването на присъстващите с основните показатели на проекта за бюджет и инвестиционна програма на Община Благоевград за 2015 година, след което присъстващите ще могат да коментират и направят своите предложения по тези основни програмни документи на общинското развитие пред следващата година. Материалите за публичното обсъждане ще бъдат публикувани на интернет страницата на община Благоевград.