Направиха Дядо Коледа от "Лего"

Добрият старец заедно с шейната и елените са направени за 32 дни

Дядо Коледа заедно с шейна с девет елена и чувал подаръци, направени от 750 000 тухлички "Лего", "кацна" в Ковънт гардън в Лондон, съобщи БТА, по данни на Ориндж нюз.

Впрягът е направен за 32 дни от екип, ръководен от единствения акредитиран професионален строител на "Лего" във Великобритания Дънкан Титмарш.

"Направихме и няколко резервни еленови рога за всеки случай", каза Титмарш.

В света има само 13 акредитирани професионални строители на "Лего". Дънкан Титмарш получава първия си такъв конструктор, когато е на 4 години, и веднага много го харесва. 

Конструкторите "Лего" са голямата му страст, докато не открива момичетата в пубертета. Към детската си любов обаче се връща благодарение на жена. Съпругата му Шарън го насърчава да си купи конструктор "Лего" за хеликоптер, когато се заглежда по него на една витрина.

Дънкан Титмарш се присъединява към местния клуб на почитателите на "Лего" и скоро започва да получава поръчки за рождени дни и презентации. Не след дълго установява, че така изкарва повече пари, отколкото от работата си да монтира кухненски мебели. За него вече работят 15 души.

Не пропускайте да видите и тези снимки:
Чудо! Какво може да направи един грим с жената? (галерия)

Има такива идиоти, сигурни сме! - част 2 (галерия)

Да ти прецакат снимката в последния момент (галерия)

Животинка в чаша? Най-сладкото нещо на света (галерия)

58 от най-креативните пръстени създавани някога (галерия)

Странно украсени автомобили (галерия)
27 неща, които не виждате всеки ден (галерия)