Миков в Стара Загора: Да не превръщаме в драма освобождаването на Ангел Найденов

Червеният лидер присъства на местната партийна конференция

Няма смисъл да се превръща в драма освобождаването на Ангел Найденов от Изпълнителното бюро на БСП, решил съм, че той няма да бъде в моя екип. Това каза пред медии в Стара Загора лидерът на БСП Михаил Миков. Той коментира и слуховете, че Мая Манолова възнамерява да прави свое движение в партията, като действия, които вредят на БСП.

Михаил Миков присъства на 47-мата отчетно-изборна конференция на Общинската организация на БСП – Стара Загора.

Пред старозагорската организация на БСП има голямо бъдеще, смята червеният председател. "Предстои обаче работа, в която местната организация трябва да спечели доверието на хората извън БСП. Смятам, че до момента въпросите се поставят спокойно, критично и самокритично, а това показва сила и воля за тяхното решаване", каза Миков и призова социалистите и активистите за повече диалог с хората.

На конференцията трябва да бъдат излъчени нови ръководни органи – нов Общински съвет на БСП -председател и нови членове и председател на контролната комисия. От 187 делегати, определени от 116-те основни партийни организации в общината, в залата присъстват 160 души. Гости на партийния форум освен председателят на партията Михаил Миков, са старозагорските депутати от БСП Драгомир Стойнев и Георги Гьоков, Венелина Арнаудова от националното партийно ръководство и др.