Васко Кеца пее „Спри, не си отивай“ на Кобрата

Боксьорът 10 минути аплодира естрадната легенда

Васил Найденов изправи на крака 200-те човека, изпълнили пиано бара - в това число и Кубрат. Кобрата покорно разписа стотици автографи на феновете в заведението и се снима с всеки един.

Боксьорът Кубрат Пулев получи неочакван музикален подарък преди ден в столичен пиано бар. И той дойде не от друг, а от естрадната легенда Васил Найденов. Звездата изпълни специално за спортиста песента „Спри, не си отивай" от филма „Адаптация", пише в. "Монитор".
„За Кобрата. За да не си отива никога от България и да не играе под чужди флагове", изкара емоционално послание Васко, разбирайки, че неговото участие се наблюдава от боксьора тежка категория. Заведението избухна в аплодисменти. А разчувстваният Пулев стана на крака и цели 10 минути аплодира брилянтното изпълнение на музикалната легенда.

Пред хората, с които бе на една маса във VIP сепарето, Пулев обясни ,че любимата му музика е точно естрадата. Освен песните на Кеца той каза, че много харесва Йорданка Христова и Маргарита Хранова. Преди време пред репортер на „Монитор" Пулев сподели ,че ходи на попфолк концерти заради гаджето си - певицата Андреа. Но чалга ритмите определено не са музиката , която пълни душата му.

Боксьорът се разтопи при зазвучаването на хитовете на Найденов „Междучасие" и „Джули". След като свърши програмата, Кобрата лично отиде и поднесе почитанията си на Кеца. „Вие сте един от хората, които винаги съм уважавал, макар до момента да не се познаваме добре", отрони Кубрат. На това Васко отговори само със сърдечно ръкостискане.

Кубрат не отказа на нито един от феновете и фенките си в заведението да се снима с тях. Разписа и стотици картички. С усмивка и разбиране приемаше коментарите на дошлите в пиано бара, че макар и победен от Кличко, той е бил човекът с по-добро поведение на ринга.