Зам.-министър Везиева открива среща на строителния бизнес в Бургас

Новините

30-11-2014, 14:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Управителният съвет на Българската инвестиционно строителна асоциация /БИСА/ събира в Бургас своите членове и партньори за среща, на която ще представи дейността и целите за бъдещото развитие на най-голямата професионална организация в строителния сектор. Събитието ще се проведе на 3 декември /сряда/ 2014 г. в хотел "Приморец”. Началото е 19,30 часа. Бизнес срещата в Бургас ще бъде открита от заместник-министъра на икономиката Даниела Везиева. По време на събитието ще бъде обявена и първата обществена инициатива на БИСА- учредяване на пълна стипендия за студенти, които учат в икономически и бизнес специалности.
На срещата ще присъстват строителни предприемачи от цялата страна, утвърдени инвеститори, собственици, представители и мениджъри на фирми и компании, работеши в сферата на строителството, архитекти и др.. Гости ще бъдат кметове на общини, областният управител на Бургаска област, представители на банкови институции, Камарата на строителите, Търговско-промишлената палата, Търговско-индустриалната камара и др.

БИСА е първата по рода си неправителствена организация в България, която защитава интересите на всички инвеститори от едрия, средния и дребен бизнес и на компаниите, развиващи дейност в сферата на строителството.
БИСА има за основна цел на наложи етикет за морал и качество в строителния бранш, да подобри и съдейства за добрия имидж на България.
В Асоциацията членуват амбициозни и утвърдили се компании, които заедно работят за Лицето на сектора в България – БИСА.