Осем ТИР-а закъсали в Силистренско

Животът

02-12-2014, 08:18

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Обработват заледените пътни участъци в областта

Пътищата - заледени и заскрежени

Заледени и заскрежени са пътищата в Силистренско, съобщиха от Областното пътно управление. 14 машини опесъчават настилките в момента, 4 снегопочистващи машини работят в района на Силистра и Дулово. Там снежната покривка е 10 см. Мъгла има по поречието на р. Дунав. Видимостта е ограничена от 100 до 150 метра. 8 ТИР-а са закъсали през нощта, заради липса на зимни гуми, 6 от тях вече са изтеглени. Останали са само 1 на пътя Силистра –Тервел и 1 на пътя Силистра – Русе, в района на с. Сребърна, но движението не е затруднено.

От -2 до +2 градуса са температурите в Шуменско. Пътищата са мокри. Край Хитрино е имало заледен участък, но той вече е обработен, увериха дежурните от Областното пътно управление. Мъгла има в района на Белокопитово. Видимостта там е ограничена до 100 метра.

В Търговищко вали дъжд. В региона няма образувана снежна покривка. В ниските части на Омуртажко видимостта е ограничена заради мъгла до 100 метра, съобщава радио Шумен. От Областното пътно управление съобщиха, че 10 машини са обработвали пътищата от републиканската мрежа.В Разградско пътните настилки са мокри, но обработени съобщават от Областното пътно управление. През нощта в района са работили 7 машини.