В „Централен” избира най-добрата коледна украса

Мисия Пловдив

03-12-2014, 15:00

Снимка:

Фейсбук/Коледа и Нова Година

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Утре палят и коледната елха в района

Кметът на район „Централен”  Георги Титюков обявява конкурс за „Най-добра коледна украса”. Участие могат да вземат всички, които са се постарали да допринесат за вълшебното очарование и веселото настроение на настъпващите коледни и новогодишни празници.  
„Надяваме се пловдивчани да се включат в тази наша инициатива, като украсят атрактивно административни или жилищни сгради, магазини, офиси и заведения, намиращи се на територията на район „Централен”., каза Георги Титюков и допълни: „По този начин всички ние ще допринесем допълнително за коледния дух и новогодишно настроение.”
Желаещите граждани, които искат да спечелят с атрактивна  вътрешна или външна празнична декорация, могат да изпращат своите предложения или снимки до 29.12.2014г. на e-mail: centralen@plovdiv.bg или да се обадят  на телефон 032/658 211.
Специална комисия ще разгледа и обсъди всички идеи, като в началото на новата година ще бъдат наградени и победителите със специално направени за тях грамоти.
 „В това си начинание ние също ставаме съпричастни към магията на коледния дух, като каним гражданите утре – 4-ти декември да присъстват на тържественото запалване на светлините на нашата празнична украса - на сградата на района на ул. „Христо Г. Данов” 39, от  17.00 часа. Специални помощници в нейното изработване бяха децата от всички целодневни детски градини в „Централен”.  За доброто настроение и радост на всички присъстващи малчуганите от ЦДГ „Майчина грижа” и „Незабравка” са подготвили празнично представление.”, допълни още Георги Титюков.