Столичният куклен театър с шест представления за деца през декември

Мисия София

03-12-2014, 15:12

Снимка:

Столичен куклен театър

Автор:

Лили Тодорова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Започна Коледната програма на Куклен театър Сливен

Тази събота Дядо Коледа ще раздава подаръци в театъра

Столичният куклен театър обяви декември за месец на децата и предлага шест коледни представления само за най-малките. Добрият старец идва в театъра още тази събота – 6-ти декември с представлението „По следите на Дядо Коледа” и веднага след края му ще раздава подаръци на малките зрители.

Той ще бъде в салона на театъра всяка събота и неделя до 28 декември и ще радва малчуганите с най-различни коледни изненади – разбира се в компанията на Снежанка и джуджетата. Всички майки и татковци могат да се възползват от неговите услуги и да го помолят лично да връчи подарък на детето им!През декември малчугани и родители ще могат да гледат класически заглавия като „Ние, врабчетата” по Йордан Радичков, „Топла ръкавичка”, „Тримата снежковци”, както и невероятния „Коледен карнавал”.

Предстои и възстановяването на едно от най-красивите коледни представления в репертоара на театъра – „Бяла приказка” по Валери Петров, дело на проф. Атанас Илков. То ще бъде „възкресено” за живот и малките зрители ще могат да го видят на 13-ти декември.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен