Университетът по хранителни технологии връчва дипломите на "Випуск 2014"

Мисия Пловдив

05-12-2014, 09:00

Снимка:

УХТ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

739 абсолвенти ще получат дипломите си в Университета по хранителни технологии. Тържествената церемония започва от 10. 00 часа в аула „Проф. Милен Бешков”. Бакалаврите във Випуск 2014 са 457, а магистрите 282.
13 са пълните отличници, информираха от739 абсолвенти ще получат дипломите си в Университета по хранителни технологии. Тържествената церемония започва утре – 5 декември , от 10. 00 часа в аула „Проф. Милен Бешков”. Бакалаврите във Випуск 2014 са 457, а магистрите 282.
13 са пълните отличници, информираха от УХТ. Техните дипломи ще бъдат връчени лично от ректора на Университета по хранителни технологии – проф. д.т.н.  инж. Кольо Динков. Той ще произнесе и приветствено слово към завършващите и гостите на тържеството.
За отличниците на Випуск 2014 са предвидени отличия. Награди ще бъдат раздадени и от Съюза по хранителна промишленост. Удостояването на студенти с висок успех и постижения в образователния процес са вече традиция за Университета по хранителни технологии.
На празника са поканени гости от Община Пловдив, Областната администрация,  Съюза по хранителна промишленост и представители на бизнеса.
Университетът по хранителни технологии подготвя квалифицирани специалисти в сферата на хранителната наука, техниката, стопанското управление и туризма. Висок е коефициентът на завършващите наши студенти при професионалната им реализация, посочиха от висшето училище.
Техните дипломи ще бъдат връчени лично от ректора на Университета по хранителни технологии – проф. д.т.н.  инж. Кольо Динков. Той ще произнесе и приветствено слово към завършващите и гостите на тържеството.
За отличниците на Випуск 2014 са предвидени отличия. Награди ще бъдат раздадени и от Съюза по хранителна промишленост. Удостояването на студенти с висок успех и постижения в образователния процес са вече традиция за Университета по хранителни технологии.
На празника са поканени гости от Община Пловдив, Областната администрация,  Съюза по хранителна промишленост и представители на бизнеса.
Университетът по хранителни технологии подготвя квалифицирани специалисти в сферата на хранителната наука, техниката, стопанското управление и туризма. Висок е коефициентът на завършващите наши студенти при професионалната им реализация, посочиха от висшето училище.