Слави си купи часовник за 80 бона

Дългия си подари юбилеен златен "Корум" за Нова година

Слави Трифонов е платил космическите за родните стандарти сума от 80 000 лева за часовник от марката „Корум", научи „Всеки ден" от столичен ювелир. Преди дни Дългия е станал горд собственик на модел от лимитираната серия часовници „Корум Адмирал Къп", след като е чакал повече от месец, за да му доставят тузарското бижу.

 Тежкарският часовник Слави си подарил за Нова година, но вече го носи на ръката си, забелязаха бдителни зрители на шоуто му по Би Ти Ви. Уникалното бижу е с 45 милиметров корпус от розово злато, а в него за инкрустирани 29 рубина. Стъклото на корпуса на часовника е от пушен сапфирен кристал, а каишката е от крокодилска кожа, показа проверка на „Уикенд".

 Реалната цена на часовника на Слави Трифонов е над 120 000 лева, но Дългия е получил значителна отстъпка от брокера, който е продал бижуто - Иван Часовникаря, търговец №1 на часовници в България.
От години Дългия си купува скъпи часовници при въпросния Иван и поради тази причина ползва значителна отстъпка при него, споделят не без завист конкурентни търговци на престижни швейцарски часовници.

 „Слави Трифонов е колекционер на скъпи часовници, сигурно разполага с над 10 модела. На ръката си е носил „Брайтлинг", „Адемар Пиге", „Хублот Биг Бен" и „Зенит", одумват гологлавия шоумен в телевизионните среди, пише "Всеки ден".

 Когато се насити на някой от часовниците си, Трифонов го оставя не у дома си, а в сейф в БНБ, който държи от години срещу годишна такса от 300 лева. За разлика от повечето родни знаменитости, Дългия избягва да държи ценни вещи у дома си, тъй като се страхува да не бъде ограбен.