В White bar стягат грандиозно студентско парти

Пловдив Лайф

05-12-2014, 13:00

Снимка:

White bar

Автор:

AMG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мощно парти за Хелуин разтресе White bar

White Bar избира ТОП ЛИЦАТА на Пловдив

Красиви адреналинки ще омайват гостите

Наближава времето да зарежем всички лекции, упражнения, записки, изпити, заверки и дълги часове прекарани над учебниците и да се отдадем на заслужена почивка и луд купон! Дойде моментът да плануваме и организираме най-страхотния и назабравим (а може би безпаметен) купон. Сега въпросът е КАК и КЪДЕ ти ще запечаташ твоя луд 8 декември в твоята студентска история? Няма нужда да се чудиш. Всички бивши, бъдещи и настоящи студенти, бакалаври, магистри и докторанти White bar на хотел „Лайпциг” Ви очаква с дипломи за щур купон и незабравима веселба.
Всички знаем, че музиката е в основата на всяко добро парти, затова не един, а двама диджеи, ще се грижат за доброто ви настроение в празничната вечер. Красиви адреналинки  ще омайват гостите с изящните си  тела и ще вдигат градуса на настроението с изкусителни движения и изваяни форми…  Купонджиите в Белия бар могат да поглезят всички свои сетива. За това допълнително ще се погрижат и уникалните промоции, които ви очакват. Организаторите са подготвили още и томбола с много награди, някои от които са:
Новогодишни куверти за White Bar и ресторант "Лайпциг", Куверти за Деня на влюбените, Куверти за Осми март, Уикенд в апартамент с джакузи в хотел "Лайпциг".
Добре дошли в света на незабравимите  лудите купони. Един свят, където традиционните граници отдавна са забравени, свят в който са поставени нечувани до сега стандарти за забавление, свят, в който всички емоции и спомени се мерят в тонове! ...
Студентският празник 8-ми декември вече е нарицателно за луд купон и весело време! Съберете своите колеги и приятели и останете с един прекрасен спомен от празника в White Bar на хотел „Лайпциг” .