Родителите на Крисия, Хасан и Ибрахим се изпокараха

Парите се превърнали в ябълка на раздора между семействата

Свърши идилията около любимите деца на България - Крисия, Хасан и Ибрахим. Само преди няколко седмици те грабнаха сърцата на всички, след като се класираха на второ място в детската „Евровизия", но съвсем скоро от тяхното приятелство няма да има и следа. Семействата на музикалните генийчета са се изпокарали като каруцари и в дъното на всичко са парите, пише „Всеки ден".

 Интригата се завъртяла от родителите на Крисия, които се обидили, че когато тяхното момиченце и близнаците участват в различни събития, всички получават еднакъв хонорар. Бащата на малкото дете от Разград бил убеден, че тя трябва да взима двойно повече от Хасан и Ибрахим, защото била по-известна и позната от тях и именно на нейния талант се дължи успеха на триото.

 „Марин е категоричен, че ако не беше Крисия, момчета нямаше да бъдат търсени и искани от никой. И се сърди, че едва ли не те са й се залепили и се възползват от нейната слава, което, според него не е честно", разкриват пред „Всеки ден" близки на семейството от Разград.

 Напрежението се усилило, след като трите деца били зарити от покани за участия в различни мероприятия и концерти покрай Коледа и Нова Година. Многото събития означавали и много пари и те се превърнали в ябълка на раздора между семействата на младите таланти. Родителите на Хасан и Ибрахим били обидени от пренебрежителното отношение на семейството на Крисия и искането им тяхното дете да вземе по-голямата лепта от хонорарите. Те се сърдели и на това, че името на Крисия е много по-често споменавано по медиите, а близначетата често оставали на втори план.

 „Ако не са с Крисия, не ги канят нито в някоя телевизия, нито пък за някоя реклама, сякаш техният принос към песента няма значение", разсъждавали сърдито родителите на момчетата от Шумен. В крайна сметка, заради многото скандали между семействата на малчуганите, трите деца са на път да се изпокарат и помежду си и скоро да не могат да стъпят на една сцена заедно, притесняват се приближени на талантите.