Краси Радков открива в 17.30 Никулденския концерт на „Тройката”

Георги Христов, Deep Zone Project, Вакали и Милица Гладнишка ще забавляват бургазлии

Само след броени минути започва празничния Никулденски концерт на площад „Тройката” в центъра на Бургас. Бургазлии ще се забавляват с уникално музикално шоу с участието на някои от най-талантливите български артисти. Купонът на открито започва точно в 17.30 часа, а старт на шоуто ще постави комикът Краси Радков.
Георги Христов, Милица Гладнишка и солистите на Държавна опера-Бургас, група Deep Zone Project - това са само част от изпълнителите, които ще ни веселят на празника.
След издаването на последния си албум "Изгарям", Георги Христов пристигна в Бургас специално за Никулден. Участието му в концерта безспорно ще придаде силен емоционален тласък на вечерната програма.
Не по-малко атрактивната Милица Гладнишка ще омае бургазлии с чара и гласа си под акомпанимента на Симфоничния оркестър и Смесения хор на Държавна опера - Бургас.
Щафетата в музикалния маратон ще поемат "Deep Zone Project". Те ще изпълнят най-големите си хитове - с гаранция, че ще накарат публиката да танцува.
Музикалната палитра се допълва от група Вакали. Оригиналната им музика и хореография, изградена на базата на български фолклорни мотиви, ще бъде ефектен поздрав за бургазлии.
Черешката на тортата е Краси Радков от "Шоуто на Слави", който ще се грижи за доброто настроение като водещ заедно с Милица Гладнишка.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен