Херо: Опълченска тактика срещу Реал ще е пагубна за Лудогорец

Спорт

09-12-2014, 09:35

Снимка:

Sportonline.bg

Автор:

Коста Янков

Всичко от Автора

Като българин ми се иска нашите да направят чудо, твърди Димитър Димитров

Евентуалнният бъдещ треньор на Левски Димитър Димитров-Херо сподели пред Sportonline.bg очакванията си за мача от Шампионската лига между отборите на Реал Мадрид и Лудогорец тази вечер от 21,45 часа.

„Със сигурност нашите ще подходят максимално мобилизирани. Липсата на концентрация макар и за секунда може да се окаже фатална. В никакъв случай не трябва да се възприема опълченска тактика. Срещу отбори като Реал тя би била пагубна“, смята Херо. Според 55-годишният бургаски специалист футболистите от Лудогорец със сигурност имат респект към Роналдо и остаталите му именити съотборници.

„Респект да, но нека забравят за страха и се абстрахират от това срещу кого играят. От този мач Лудогорец може само да спечели. Убеден съм, че опитен треньор като Георги Дерменджиев ще избере правилната тактика. Ако загубят футболистите на Лудогорец да го направят с високо вдигнати глави. Че Реал е абсолютен фаворит и децата го знаят, но българския шампион не бива да излиза като обречен“, твърди Димитър Димитров.

Херо не се нае с прогноза. „Рядко познавам и затова ще се въздържа. Като българин ми се иска Лудогорец да направи чудо. Нали мечтите са безплатни!!“, завърши Димитър Димитров, който е убеден, че тази вечер ще станем свидетели на мач с доста положения за гол.