Гери Турийска показа бебето си

Малката Аника е първото дете на радиоводещата

Гергана Турийска за първи път показа личицето на малката Аника на снимка в личния си профил във фейсбук. Досега майката криеше мъничето от светската шумотевица. "Имен ден № 1", написа жена № 2 на Ясен Козев. Днес новото и пораснало с още един член семейството ще празнува за сефте деня на "Св. Ана".

Първият брак на композитора беше с певицата Йоана Захариева, която се преименува на Йоко. Двамата са родители на прекрасните момчета Йово и Ясен, които отскоро имат и сестричка, но само по бащина линия. В интерес на истината експанзивната Йоана се опита да се върне към семейството си, като се извини на съпруга и децата си от сцената на "ВИП Брадър" миналата година, но беше закъсняла.

Ясен вече беше решил да продължи напред с авторката на проекта "Пощенска кутия за приказки". С Гери се познават отдавна, тя е писала и текстове по негова музика, но едва миналата година открива, че той е нейната сродна душа. Красива сватба на брега на морето събра под един покрив двамата влюбени това лято, малко преди Аника да се появи на бял свят.