Гери Турийска показа бебето си

Малката Аника е първото дете на радиоводещата

Гергана Турийска за първи път показа личицето на малката Аника на снимка в личния си профил във фейсбук. Досега майката криеше мъничето от светската шумотевица. "Имен ден № 1", написа жена № 2 на Ясен Козев. Днес новото и пораснало с още един член семейството ще празнува за сефте деня на "Св. Ана".

Първият брак на композитора беше с певицата Йоана Захариева, която се преименува на Йоко. Двамата са родители на прекрасните момчета Йово и Ясен, които отскоро имат и сестричка, но само по бащина линия. В интерес на истината експанзивната Йоана се опита да се върне към семейството си, като се извини на съпруга и децата си от сцената на "ВИП Брадър" миналата година, но беше закъсняла.

Ясен вече беше решил да продължи напред с авторката на проекта "Пощенска кутия за приказки". С Гери се познават отдавна, тя е писала и текстове по негова музика, но едва миналата година открива, че той е нейната сродна душа. Красива сватба на брега на морето събра под един покрив двамата влюбени това лято, малко преди Аника да се появи на бял свят.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"