Реал (Мадрид), Барселона и Байерн играят благотворително в Плевен

Остават броени дни до "Шампионска лига" - Плевен

Реал (Мадрид), Барселона и Байерн (Мюнхен) са сред участниците в Благотворителният турнир "Шампионска лига" в Плевен. Това стана ясно на провелата се на 8 декември среща на представителите на всички отбори които ще се включат в надпреварата.

Организаторите на турнира от фенклуба на Реал (Мадрид) в нашия град информират, че в състезанието ще се включат осем отбора, които ще премерят сили в името на каузата. Огромна пречка за доста от записаните футболисти се оказа това, че 13-ти декември е работен ден и от организаторите са променили графика за провеждането на мачовете така, че да е удобно за всички които желаят да се включат.

Откриването на събитието е насрочено за 13 декември от 17.30 часа на игрищата в спортен комплекс "Балона", пише plevensport.eu.

Мачовете ще се изиграят от две полувремена от 20 минути. Отборите са разпределени в две групи по четири отбора. В група "А" жребият отреди да попаднат тимовете на Аякс, ЦСКА, Байерн (Мюнхен) и Старт, а в група "Б" - Реал (Мадрид), Барселона, Галатасарай и Бате Борисов.

Мачовете в групите са насрочени за 13 декември от 18.00, 19.00 и 20.00 часа, както и на 14-ти от 10.00, 11.00 и 12.00 часа. Срещите от група "А" ще се играят на терен 1, а от група "Б" - на терен 2. Полуфиналите на турнира ще се състоят на 14 декември от 13.30 и 14.30 часа, а финалът е предвиден за 15.30 часа в неделния ден.