Млади бизнесмени организират кръгла маса за туризма тази събота

 

Бизнес клуб към Национално сдружение „Младежки Глас” организира кръгла маса на тема „Туризмът днес” на 13.12 /събота/ от 13:00ч в интерхотел „България”, зала “Капитанска” гр. Бургас.

Младите предприемачи са си поставили целта да представят възможности и средства за решаване на проблемите в сферата на туризма в Област Бургас. Акценти на събитието ще бъдат технологиите в управлението на туристическите продукти, информация за европейското финансиране през новия програмен период, касаещо туристическия бранш и оптималното усвояване на средствата, визия за развитие на сектора.

Бизнес клуб МГ залага на Networking на територията на региона, който ще бъде част от събитието. На практика ще се изгради мрежа, с цел обмяна на идеи и контакти. След приключване на събитието всеки участник ще получи регистър с контакти.

Специални участници в кръглата маса ще бъдат Лидия Георгиева – представител на Министерството на туризма и началник политически кабинет и Соня Енилова - председател на Управителния съвет на Бургаска регионална туристическа асоциация и Бургаски туристически клъстер.
Младите предприемачи канят всички, които се интересуват от тема на кръглата маса.