Иван иска пак при Вихра

Тв продуцентът и Ирина са в обтегнати отношения

Иван адски се разочаровал от Ирина и дори двамата били пред раздяла, гласи мълвата. "Когато продуцираше по няколко предавания и му пилееше парите, всичко беше ОК. Сега, като има затруднения, започна да му се дразни, да му натяква, че едва ли не за нищо не става. Нищо чудно, че нещата между тях не вървят", разказва колега на Опосума, запознат със семейните му проблеми.

След близо 3-годишна връзка, Иван и Ирина може и да се разделят, а продуцентът отново е обърнал глава към бившата си съпруга Вихра, пише hotarena.net.

Мълвата носи, че Опосума вече на няколко пъти правил опити да поиска прошка от Вихра, осъзнал огромната грешка, която е допуснал. Проблемите покрай TV7 пък подтикнали Иван отново към чашката и това още обтегнало отношенията му с Ирина.

Вихра не само му прощаваше алкохолните запои, но и никога не се е интересувала от финансовото му състояние. Беше с него, когато тръгна от нищото", разказват техни близки.

Не е тайна, че Отчаяната съпруга никога не е спирала да го обича, а освен това, двамата имат дъщеря.

Вихра обаче трудно ще забрави измяната и намекна за това в социалната мрежа, като публикува следното: „Защо те нямаше толкова дълго време?", попитал Питър Пан. „Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам", отвърнала Тинкърбел. „Защо?" „Просто защото... сега е твой ред да ти липсвам."