Добри хора отново помагат на Алекс

Тя иска отново да посети полската клиника „Мечта”

Благотворителен Коледно-новогодишен базар в подкрепа на 8-годишната Александра Маркова отваря врати на 15 декември, понеделник, на първия етаж в МОЛ-а в Добрич. Чаровното момиче е болно от Детска церебрална парализа и епилепсия. Вече два пъти Алекс посещава специализираната клиника „Мечта” в полския град Голдап. „Искаме и през следващата година да се възползваме от усилената рехабилитация, която се прави в клиниката. Вярваме, че продължаването на лечението там ще даде по-голям шанс на детето ни за по-голяма самостоятелност и по-добър живот”, сподели майката на Александра Стела Илиева.

В базара ще бъдат предложени красиви сувенири, ръчно изработени от деца и възрастни от Добрич и други градове на страната. Такива ще пристигнат и от Испания – от семейство, близко на родителите на Алекс. След апел на Стела Илиева във Фейсбук за базара са изработени сувенири чрез декупаж,  картички, свещници, коледни венци, фибички и диадемки, сурвакници и други.

Стела Илиева изказва сърдечна благодарност на ръководството на МОЛ-а, което за пореден път подава ръка на болното им дете. Това е третият базар, който се организира там.

Банковата, сметка, чрез която се набират средства е:

IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк-клон Добрич. Титуляр Александра Маркова.