Херо ще вдига Левски с 14 безработни футболисти

Архив Бургас

12-12-2014, 11:46

Снимка:

Sportonline.bg

Автор:

Коста Янков

Всичко от Автора

Дали Димитров ще дойде на „Герена“ по план от 1 януари не знае още нито той, нито „сините“ фактори Тодор Батков и Георги Иванов

Планът на треньора Димитър Димитров за вдигане на Левски включва проби на безброй безработни. Клубът няма пари за трансферни суми, а Херо иска да напълни състава с нови, пише "Труд".

Затова специалистът е подбрал 14 свободни агенти, които да пристигнат на изпитателен срок през януари. Някои не са играли мач от април-май. Практиката с масови проби не се брои за сериозна във футбола. Най-успелият „син“ треньор Станимир Стоилов дори забрани идването на играчи на оглед. С подобни действия обаче Херо вдигна Черноморец, но - временно, защото после отборът изпадна.

Дали Димитров ще дойде на „Герена“ по план от 1 януари не знае още нито той, нито „сините“ фактори Тодор Батков и Георги Иванов. Среща в понеделник ще реши бъдещето. Въпросът е дали Херо ще приеме да работи в крайната немотия на „Герена“, която няма да му позволи да осъществи по-сериозни идеи за селекция. И ще го принуди да действа „на дребно“ с безчет проби.

Левски няма също средства и за неустойки за безбройните играчи, които Димитров иска да изгони. Дилемата е и дали ще му се работи с футболисти, потиснати от по два месеца забавяне на заплати.