Финдо: Занев получаваше информация от човек от "Сървайвър"

Според него репортерка от предаването, която е била влюбена във финалиста, му докладвала всичко

Станислав Илиев - Финдо сподели, че репортерка от "Сървайвър" била "уше" на финалиста Светлин Занев и му докладвала какво мислят и кой смятат да номинират останалите участници в шоуто. 

"По време на играта Занев наистина дойде и ни каза, че уж сме щели да играем с него, а той знае от три места, че се каним да го изгоним. Той много знаеше какво се случва! Говореше се, че има една влюбена в него репортерка, която беше главен репортер, и явно му е казвала всичко, което се случва зад гърба му. Аз по едно време спрях пред камерата да споделям, говорех някакви други неща. Не исках да казвам нищо, защото той веднага разбираше", казва Станислав Илиев - Финдо пред Блиц.

"Няколко пъти им казвах да ме изгонят мен, защото с тях не ми се играе. Аз се изнасилвам по този начин. И контактите в живота съм си ги ограничил и когато ми звънне някой за кафе или бира, винаги питам кой ще присъства. Дори и да не съм се карал с някого, при положение, че знам, че той изневерява на жена си или е някакъв престъпник, аз не искам да седя с такъв човек на една маса, не мога и „наздраве" да си кажа с него! Тези хора крадат от моето време и аз не искам да се срещам с тях", казва с разочарование сървайвърът.

В "Сървайвър: Камбоджа" интригите надминаха своя връх, а участниците използваха лицемерие и лъжи, за да стигнат до финала. Това е причината повечето от тях да не си говорят днес.

Финдо е изключително разочарован и от манталитета на хората в България, особено след като видял какви предатели може да бъдат хората.

"Наскоро ходихме на рожден ден на дъщеря ми с бившата ми жена в някакъв ресторант и виждам един познат с двете си любовници. Но тя не се загледа в това, че е тъпак и е с двете си любовници, а как се е облякъл и колко правилно се хранил. Това е фалшът в България - всеки гледа кой как се облича и как се храни, никой не гледа каква гнила душа има! Даже тук, във фитнеса, в който тренирам и аз, идва една жена на един дебел депутат, една кифличка, и ми пее за любов, а в същото време спи с прасе. Хората в Камбоджа са над нещата, кефят се, че живеят, а тук са идиоти. Това е държавата на проститутките", избухна Финдо.

"Няма никаква ценностна система. Ето, и ние в „Сървайвър" сме една представителна извадка на обществото. Събрали сме се там един безработен, една-две проститутки, аз може да се каже, че съм към фитнес маниаците, макар че не съм такъв, просто работата ми е свързана с това", призна още Финдо.