Ники Китаеца бил на повикване при Евгени Минчев

Двамата дори били с еднакви кожени гривни и уж шеговито подхвърлили, че това са им "годежните пръстени"

Макар и да отрича близките си отношения с Евгени Минчев, запознати разкриват, че Ники Китаеца бил на режим stand by и щом пиара го повикал той се отзовавал в покоите му. Повече от два месеца бившият на Азис кръстосвал "Люлин" и Манастирски ливади, за да се вижда с Минчев. Какво обаче се е случвало по време на срещите им насаме - историята мълчи.

Затова пък в този период на парти у Евгени, двамата демонстрирали близостта си официално за първи път. Въпросната вечер присъствали както светски личности и журналисти пред, които Китаеца не се притеснявал да демонстрира интереса си към продуцента. Двамата дори били с еднакви кожени гривни и уж шеговито подхвърлили, че това са им "годежните пръстени", разказват очевидци.

Сред гостите тогава била и Виолета, с която Николай Първанов (както са истинските имена на Китаеца) афишира връзка след края на романа си с Азис. Когато фитнес инструктора се раздели с фолкаджията мнозина заподозряха отношенията му с блондинката като опит да изчисти имиджа си на мека китка. "Хетеросексуален мъж толкова лесно не се целува с друг мъж и то пред камерите. Ники се мляскаше с Азис без да му мигне окото, а сега обърна палачинката и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Същата е историята с Минчев. Ако не му е харесвало да споделя неговата компания, защо тогава се присламчи към него?", коментират разпалено опита на Китаеца да изчисти хомо похожденията си.