Росен Петров: От доста време не говоря с Бареков

Политика

15-12-2014, 08:56

Снимка:

novatv.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Росен Петров напусна партията на Бареков

Парите идваха от Цветан Василев

От доста време не говоря с лидера, той си е сам, това е характерът му, заяви бившият водещ в ефира на Нова телевизия.

Много се надявам, че напускането ми от България без цензура няма да протече с обвинения и заклинания. Майката на Бареков ми се обади, плачеше по телефона, обещах й да не компрометирам сина й. Това разказа в предаването "Здравей България" депутатът Росен Петров. Той призна, че с Бареков не си говорят отдавна.

Николай няма дясна ръка, той си е сам. Не съжалявам, че отидох при него. От месец реших да напусна и да се освободя от тази сянка от скандали, които висят над нашата партия. Не съм нито излъган, нито огорчен, но Николай Бареков си е той. Той дори не е знаел, кой е номер 13 в листата ни в Пловдив и така влезна Ана Баракова. От нерви тогава пропуших. Психологически знам как се е формирал характерът му. Не съм напуснал Бареков, защото вече му спряха кранчето за пари от КТБ, тръгнах си заради каузата, заяви бившият водещ.

Петров призна, че изживял голям стрес през годината, включвайки се в политиката. Нещата в партията отвън изглеждат по един начин, но вътре са по друг. ТВ водещият обаче увърташе от къде са били парите за кампанията им и какви са били дарителите им. Според Петров все пак парите са идвали от Цветан Василев и КТБ.

Вече се разминаваме и в позицията си, аз смятам, че не трябва да има избори сега през зимата, а Бареков настоява за нов вот, посочи още депутатът.