Ед Шийран оглави британската класация за албуми

Общество

15-12-2014, 21:57

Снимка:

Flickr.com/Arin's Photos

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ед Шийрън чупи рекорди

Мъжката челна тройка в чарта се допълва от Сам Смит и Оли Мърс

Певецът Ед Шийран си възвърна челната позиция в британската класация за албуми със своя "X", предаде Ройтерс. Мъжката челна тройка в чарта се допълва от Сам Смит с албума "In The Lonely Hour" и Оли Мърс с "Never Been Better", предаде Нова телевизия, позовавайки се на БТА.

Първенците от миналата седмица "Тейк дет" се сринаха до шеста позиция с албума си "III" - първия им проект като трио, след като по-рано през годината Роби Уилямс взе решение да не се връща в групата, а през септември Джейсън Ориндж оповести, че се оттегля.

В класацията за сингли първото място зае британският продуцентът и диджей Марк Ронсън с парчето "Uptown Funk", записано в сътрудничество с певеца от САЩ Бруно Марс. Сингълът е от четвъртия албум на Ронсън, който ще излезе на музикалния пазар догодина.

Първенецът от миналата седмица Ед Шийран отстъпи на втора позиция със сингъла "Thinking Out Loud". На трето място е най-новата версия на благотворителния хит "Do They Know It's Christmas?", записана и изпълнена от формацията "Банд ейд 30".