Днес заседава общинският съвет

Мисия Добрич

16-12-2014, 09:35

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бюджетът на община Добрич за 2015 г. гони 50 милиона

Община Добрич с награда за реформатор

Дневният ред включва 16 точки

Днес в Добрич се провежда последната за тази календарна година сесия на общинския съвет. Съветниците на Добрич ще трябва да приемат план-сметка за разходите по сметосъбирането и сметоизвозването, обезвреждането на битовите отпадъци в депа или други съоръжения и чистотата на териториите за обществено ползване за 2015 година, както и Наредба за насърчаване на инвестициите с общинско значение в Община град Добрич и реда за издаване на сертификат за инвестиция клас В.

Обект на обсъждане ще бъде и Докладна записка относно сключване на договор за кредит с Фонда за органите на местното самоуправление в България – ФЛАГ ЕАД и поемане на краткосрочен общински дълг, с цел реализация на проект, финансиран от Европейските фондове. Докладна за Годишна програма за развитие на читалищната дейност в Община град Добрич за 2015 година, също ще бъде обект на гласуване.

Ще бъде подложено на гласуване и Предложение за актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2014 година и други.Общо 16 точки са включени в дневния ред на заседанието на общинския съвет днес.