ПловдивУтре: 17 декември, сряда

Животът

16-12-2014, 19:00

Снимка:

Plovdiv / Пловдив в снимки

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

По-важните събития за деня

В 10.00 часа в заседателната зала кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще подпише договора за Проектиране, изграждане и внедряване на Център за управление на трафика по Големия транспортен проект.

 РЗОК, РЗИ и РК на БЛС – Пловдив дават съвместна пресконференция в 10.00 ч. в сградата на БЛС – Пловдив на ул. Велико Търново № 9.  Основната тема ще бъдат зачестилите случаи на насилие върху лекарите от екипите на   Спешна помощ в страната, както и на домашните посещения на семейните лекари и специалистите от извънболнична помощ и предвид предстоящи промени в НРД 2015 г.

Кметът на район „Централен” Георги Титюков кани гражданите и представителите на медиите на Отчет за дейността на администрацията от 11.00 часа в Голямата конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов”.

 Коледно тържество за малките пациенти започва утре, 17 декември, от 12:00 ч. в Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“.

Празничната програма включва коледни песни в изпълнение на ученици от НУМТИ „Добрин Петков“ - Пловдив. След музикалния поздрав в ролята на Дядо Коледа и неговите работливи джуджета ще влязат доброволци от НАРД, за да раздадат лакомства на пациентите в клиниката.

 В Lucky Дом на киното от 18,30 часа ще бъде представянето на грузинския филм „Срещи на сляпо” - носител на Голямата награда на София Филм Фест 2014. Ще присъстват актьорът, който изпълнява главната роля във филма, Андро Сахварелидзе, и актрисата Мариам Антадзе.