Георги Титюков награди победителите от фотоконкурса на район „Централен”

Пловдив Лайф

17-12-2014, 06:50

Снимка:

район „Централен”

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Награждават победителите в ученическия фотоконкурс "Улови мига на доброто“

Вяра Антонова от СОУ „Св. Паисий Хилендарски” с две фотографии „Молитва” и „Сапунени балoни” е победителят от конкурса  „Улови мига на доброто”. Тя получи голямата награда – ваучер  на стойност 150 лева от френската верига за спортни стоки „Декатлон”, лично от кмета на район „Централен” Георги Титков. Спонтанността във фотографиите беше основно търсен мотив от комисията, която беше доста затруднена със своето решение. Все пак единодушно беше определено първото място в съревнованието.

„Пожелавам Ви да изживеете много мигове на доброто”, обърна се към младежите районният кмет и благодари за старанието, което са вложили.

Конкурсът, който се проведе в рамките два месеца, е част от програмата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при район „Централен” за превенция на насилието и различни форми на агресия сред подрастващите. Той се провежда за трета поредна година, като участие и този път взеха ученици от всички училища в района.

Софи Добрикова от Националната търговска гимназия беше отличената с  второ място и взе ваучер за 100 лева. На трето място и ваучер за сумата от 50 лева получи Ангелина Шишкова от Школа по фотография към ОДК.

Специалната награда за участник от възрастовата група 5-8 клас – „Доброто в моя ден” и ваучер на стойност 40 лева беше връчена на Елисавета Фиданова – VІ „Г” клас на СОУ „Св. Патриарх Евтимий”.

Още десет поощрителни награди по 20 лева бяха дадени на участниците в тазгодишния фотоконкурс.