Новата мода е да свършиш преди петата минута?

За толкова време имате шанс да изживеете пълния набор от сексуални емоции

Феновете на качествения секс моментално ще започнат да ви убеждават колко е хубаво да го правите с часове. Пробвате какви ли не пози, връщате се към любовната игра, след това пак пози и пак любовна игра и така докато часовниковата стрелка се извърти два пъти. Със сигурност подобно изживяване има своите плюсове, но и минуси. Най-големият проблем е, че подобни сексуални маратони много бързо писват.

Няма как с един и същи човек да го правите по два часа през ден, всяка седмица, години наред. Представяте ли си каква скука ще настане. Затова и прекалено дългият секс не е препоръчителен за постоянните партньори. На тях им трябва нещо страстно и достатъчно кратко, че да не остави трайни спомени в съзнанието им, пише "Всеки ден".

Новата мода е да свършите преди още да са минали пет минути. За толкова време имате шанс да изживеете пълния набор от сексуални емоции, но пет минути са малко, за да ви доскучае в леглото. Със сигурност ще ви се прииска след 24 часа да си вземете още пет минути наслада, после пак и пак...Няма начин краткият секс да ви писне, така че го изпробвайте, ако сте усетили, че маратонското чукане ви е дошло до гуша.