За месец над 800 хиляди души посетиха новия София Ринг Мол

Животът

19-12-2014, 06:54

Снимка:

news.bg

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

За всички посетители до края на месец декември търговският център е подготвил десетки изненади и атракции

Само няколко седмици след официалното си откриване на 6 ноември най-новият шопинг комплекс в столицата - София Ринг Мол вече е оценен с две престижни награди и регистрира рекорден брой посетители.

Миналата седмица молът беше избран за „Сграда на годината" за 2014 г. в категорията „Търговски сгради" на ежегодния национален конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. В края на ноември пък София Ринг спечели наградата „Мол на годината" в ежегодния конкурс за луксозно строителство, архитектура и дизайн - VIP Property AWARDS 2014, където беше оценяван от международно жури.

За краткото време след като отвори врати София Ринг Мол се превръща в една от най-желаните шопинг дестинации в столичния град. За първия месец след откриването той  беше посетен от рекордните над 800 000 души.

За всички свои посетители до края на месец декември София Ринг Мол е подготвил десетки изненади и атракции. Търговският център ще зарадва всички тях и с изпълнения на детски вокални групи, уъркшопи за изработване картички и глинени съдове, куклен театър всяка събота, безплатни снимки с Дядо Коледа и Снежанка и Коледен хор.