Мария и Гущеров ще почерпят на сватбата си с 5-степенно гурме

Едно от най-изтънчените ястия на сватбения ден на Мария щяло да бъде рагу от омар с лингуини

Безбожно скъпо ще струва на клана Гущерови сватбеното тържество на прескъпия им син Християн и избраницата му - фолкпевицата Мария. Както всяка жена, и тя успяла да включи манипулативния си характер в действие и да постигне своето - а именно, сватбата да бъде в България.

Свекърът й държеше празненството да е в изискан тесен кръг във Виена, където ще бъдат далеч от папараци и сватбата на сина му няма да се превърне в сеир. Мария обаче впуснала всичките си женски трикове да убеди любимия си, че трябва да се венчаят в столицата и да не се скъпят нито лев за тържеството. Певицата дори склонила самата тя да помогне с някой лев, като поднови участията си по заведенията. Всичко около подготовката за сватбата било като за кралски особи.

Менюто ще бъде 5-степенно гурме, тъй като Гущерови не желаели да се излагат с традиционните пържоли.

Едно от най-изтънчените ястия на сватбения ден на Мария щяло да бъде рагу от омар с лингуини за 79 лв., американско говеждо от породата „Блек Ангъс" за 65 и медальони от сърна със сос от боровинки за 45 лева, пише "Уикенд".

Освен това, повечето от гостите идвали от родния град на Мария - Стара Загора и покрайнините, затова в хотела им били подсигурени стаи. Тук масрафът излизал 100 евро на стая, от най-евтините, но пък е включен безплатен паркинг.

Отделно от хотела са осигурили професионален декоратор, който да подготви украсата в залата. Всяко столче ще бъде облечено в бяла сатенена калъфка, подготвени са табелки по масите, а в цената влиза и предварителна дегустация на менюто. Като комплимент от супер тузарския хотел - младоженците ще бъдат настанени безплатно в апартамент с изненада - торта и пенливо вино.