Pixar показват как изглеждат емоциите ни (видео)

Общество

19-12-2014, 15:19

Снимка:

vbox7.com/user:novinitenanova

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Премиерата „Отвътре навън” е на 19 юни в кината на 2D и 3D

Първият трейлър на най-новата анимация на Disney Pixar Studio „Отвътре навън” ни дава възможност, макар и за кратко, да надникнем в главата на една тийнейджърка, една майка и един баща и да видим кой стои зад така добре познатите ни реакции и емоции, предаде Нова телевизия.

Анимацията надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас – Радост, Гадост, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения. Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франциско заради новата работа на баща й. На пръв прочит звучи като типична история за недоволна тийнейджърка, но създател на филма е Pixar, а в тяхната вселена нищо не е каквото изглежда.

Филмът ще ни въведе в света на емоциите на Райли. Ще видим от първа ръка реакциите на тийнейджърката към света около нея и то вътре в главата й. Главните заподозрени са Радост, Гадост, Страх, Тъга и Бяс Лют. Те живеят в централата, иначе позната на хората като мозък. А когато емоциите на Райли се изправят срещу емоциите на родителите й, забавлението е задължително.

Първият трейлър съдържа присъщите за Pixar хумор, запомнящи се герои и несъмнено увлекателна история, която дълго ще ни кара да се усмихнем. Световната и българска премиера „Отвътре навън” е на 19 юни в кината на 2D и 3D.