Арестуваха надрусан сотаджия в Бургас

Крими

20-12-2014, 10:00

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Николай Русев е шофирал служебната кола напушен

Охранител от фирма “3S СОТ - Бургас ООД” е задържан при акция на полицаи за употреба и притежание на наркотици. Сотаджията Николай Русев е шофирал служебната кола напушен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Бургас.

Акцията се е провела вчера около 15,30 ч. на кръстовището на Билковата аптека. Проверен е 29-годишният охранител – криминално проявеният Николай Русев, който шофирал сотаджийската кола, написа topnovini.bg.При извършения оглед в автомобила са намерени и иззети топче, съдържащо канабис около 2 грама, както и полиетиленова торбичка с около 20 грама от същото вещество.

Николай Русев е тестван за употреба на наркотици с наркодрегер, като апаратът е отчел положителна проба за наличие на трева. Сотаджията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Topnovini.bg се свърза с охранителната фирма „3S СОТ - Бургас ООД” за коментар по случая. Управителят Петко Иванов обясни, че още сутринта в 08,30 ч. Николай Русев е отстранен от работа. Той посочи, че преди смяна всички служители се тестват с дрегер.

Това не е първият случай със задържан служител на сотаджийската фирма. През септември полицаи хванаха 53-годишен охранител Димо Цвятков от Созопол да шофира служебната кола мъртвопиян – с 3,15 промила алкохол в кръвта.