Андреа ще зачева ин витро

Това обяснява напълняването на певицата през последните седмици

Фолк певицата отдавна се подготвя за ин витро с хормонална терапия, твърдят запознати. Андреа и Кобрата са заедно близо 8 години, но дълго време градяха кариера и поколението беше на втори план. Вече повече от година обаче звездната двойка прави опити за бебе, които досега не дават резултат.

Близки до фолк певицата споделят неофициално, че проблемът може би е в певицата, която имала проблеми с щитовидната жлеза. Ето защо от няколко месеца насам лекарите подготвят Андреа с хормонална терапия за ин витро оплождане - процедура, на която все повече двойки у нас се подлагат. Именно пред клиниката на д-р Атанас Щерев в столицата, тясно специализирана за асистирана репродукция Андреа и Кобрата паркираха джипа си, пише Уикенд. Това обяснява и рязкото напълняване на певицата през последните седмици.

Това обаче е малка жертва пред голямото щастие, което предстои за Андреа и Кубрат. Запознати коментират, че двамата са избрали най-добрата клиника и скоро резултатът ще е налице - мечтаното бебе. А защо не и близнаци?Снимка на Деня

Щрихи от Плевен