Четирима младежи паднаха с кола в реката край Широка лъка

Крими

23-12-2014, 10:03

Снимка:

bnr.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тримата са загинали, оцелелият от катастрофата е в болница

Трима младежи от Девин са мъртви, след като полетяха с автомобил в коритото на река Широклъшка с "Рено Меган". И тримата са по на 18 години, пише 24 часа.

Инцидентът станал снощи около 21.30 ч. на главен път с. Широка лъка - гр. Девин. Поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, колата напуска платното за движение и пада в коритото на река "Широколъшка". В нея са пътували четирима души.

Загинали на място в автомобила са трима 18-годишни момчета от гр. Девин, а четвъртото 18-годишно момче, също от гр. Девин е с охлузни рани. На пострадалия е оказана незабавна медицинска помощ и е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ - гр. Смолян, без опасност за живота. На място пристигат и два екипа на група "Спасителна дейност" при ОУПБЗН - Смолян, които извършват изваждане на телата и автомобила от реката. Телата на починалите са приведени в МБАЛ - гр. Смолян за извършване на аутопсия.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУП - Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.